19 iulie 2012

și femeile cedează în fața țîțelor!


   Dacă pana acum aveați impresia ca doar bărbații se pierd cu firea cînd vad o pereche de țîțe, va înșelați. Sunt și femei (nu ma refer la lesbiene) care accepta o țîța sau doua în schimbul banilor. Asta mi s-a întîmplat mie de dimineață.
Nu cred ca e vreo persoana pe lumea asta care sa nu știe ca am rămas fără mouse la computer pentru cîteva ore. Trebuia sa fac ceva în privința asta și, după cum unii mă cunosc bine, nu va fi o noutate pentru ei sa afle că și acum am negociat pentru un mouse la mana a doua.
Vin de la alimentara și în fața ușii ma întîlnesc cu un vecin care ma întreabă dacă intre timp mi-am făcut rost de ce aveam nevoie. Zic:
- nu, am întrebat cîțiva de aici din cartier și nimeni nu avea unul în plus, dar de ce ma întrebi, ai tu ceva pentru mine?
- stai vecina ca revin în 2 minute.
Apare imediat cu un mouse care avea o forma ciudata.
- pai cum facem? mai mult de juma' din prețul pieței nu-ți dau pe el, știi nu?
- dacă era al meu, îl dădeam pe degeaba. îmi zice cu aceeași manglă pe care de multe ori o foloseam și eu cînd mai vindeam cate ceva...
- hai, înainte sa urcam sa-i fac proba, cat vrei pe el?
- uite, cel de la care am luat mouse-ul avea unul cu bila pe care cerea 5 lei dar știu ca nu ai fi vrut d-ăla, asa că am zis să mi-l dea pe ăstălalt și vrea 10 lei.
Mă mai uit o data la "unealta", vad doua umflaturi în forma de țîțe. Iau în calcul și faptul ca pe piață preturile pentru un mouse de cacat sunt în jur la 20 de lei, cedez. Cine o sa cuprindă o țîța cu doar un deget? Eu!
- hai cu mine sa-i fac proba, dacă merge, îl iau.
Pornesc computerul, mergeee! Dau banii, pleacă vecina-miu, eu îmi fac de lucru prin casa. Intru la computer după vreo doua ore, dau sa învîrt de scroll-ul mouseului da' de unde? nu are! Am început eu sa înjur ca m-am țepuit, dar măcar ma consolez cu gîndul ca am "unealta cu țîțe", ce mai contează altceva? Plus de asta, ar fi stat nasol cu o roticica intre ele, strica tot designul. Dacă voi găsi tastatura în forma de penis și boxe de forma testiculelor, atunci saiturile porno vor avea de pierdut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu