22 iulie 2012

cum să te "lepezi" de gagici


   Ești bărbat bine și ai în jurul tău o groază de gagici care îți fac avansuri iar tu nu faci față? uite cîteva sfaturi care te pot ajuta să scapi de cucoane fără prea multă bătaie de cap:
1. încearcă să agăți femei pe rețelele de socializare, dar fă-o cu replici proaste, libidinoase, astfel încît sa vadă și ochiul ager al fetei care te place. nu uita de apelativul "păpushe", folosește-l oricînd, chiar și în cazul bărbaților.
2. ai cedat la una din femei și urmează să vă vedeți. nimic mai simplu: dă-ți ca loc de întîlnire ultima bodegă în care te-ai îmbătat crunt și nu ai achitat nota de plată. nu uita s-o lași pe ea sa te aștepte vreo două ore, sigur o sa-i facă plăcere, dar riști sa o găsești beată și cu poftă de scandal sau futai, aici depinde doar de ea.
3. să nu vii singur la întîlnire. adu-ți cîțiva prieteni ca să ai cu cine sa vorbești pe toată durata întîlnirii, fă glume misogine, dă-ți coate cu prietenii făcînd referire la femeile din jurul vostru, inclusiv la cea care teoretic e cu tine.
4. nu e nevoie să te îmbeți ca să rîgîi la fiecare înghițitură de bere, poți s-o faci și pînă se ajunge la beție; iar dacă îți vine o bășină, trage-o silențios și așteaptă să-și facă simțită prezenta. apoi spune cu voce tare către prietena ta "bășinoaso!", lasă-i și pe prietenii tăi s-o umilească pentru a fi mai plăcută conversația despre femeile bășite sau bășinoase.
5. urmărește-o cînd merge la veceu. cum a închis ușa de la baie, ridicați-vă toți de la masă și fugiți lăsînd-o pe ea sa achite nota de plată. sun-o după vreo douăj' de minute să-i spui că a venit nevastă-ta după tine, o poți convinge să-ți mulțumească pentru că a evitat o bine-meritată pizdeală din partea soției tale imaginare.
   Mai simplu e să eviți să treci prin fazele punctate de mine. poți să scapi de o femeie și într-un mod mai plăcut, scîrbos de plăcut: opriți-vă în fața unui pui de cîine sau de pisică și fii cît se poate de "drăgălaș" cu potaia. strecoară și ideea de cît de "dulce" e puiuțul ăsta de animăluț, atît de dulcic încît îți vine să-l papi. atunci te asigur că oricît de prietenoasă ar fi cucoana de lîngă tine, o să apuce cîinele de labe ca să-ți fută una în bot cît să-ți zboare maxilarul. acel maxilăraș drăgălaș dispus să mestece orice creatură mică din cele ieșite în cale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu