18 aprilie 2012

în ce poziție sa facem... poza?


   Ma uit stupefiată (nu cu invidie, Deme) la unele baistruce care postează fotografii cu ele în diferite poziții. Ciudat e nu că le postează, dar de ce pizda mă-sii își fac asemenea fotografii? În fine... 
   Cea mai des întâlnită postură, sau poziție, nu știu cum s-o numesc, e cea în care femela (o tânăra căreia abia i-a venit ciclul, dar se simte femeie) stă rezemată cu palmele lipite de perete și cu fundul ieșit în afară. Fotograful, un mascul tinerel, virgin, altfel ar fi un posibil violator, ii spune din ce unghi ii șade bine. Dacă cea care face pe fotograful e o prietenă de-a protagonistei, atunci e clar, poza iese nasol, iar "actrița" arată ca o grasă în călduri. Asta pentru ca a urmat sfaturile "prietenei".
   În altă ordine de idei, atunci când ii dă drumul pe internet la fotografie se găsesc niște băieți (care încă au muci la cur și căcat la nas) să-i comenteze într-un stil bădăran, cu ar fi: "papushe, ce tiaș tragio dak ai fi femea mea!!!". Eh atunci, fata de care vă povestesc, se arată ca fiind indignată de vocabularul retardatului și ii dă o replica la fel de idioată.
   Un alt caz, la fel de stupid. atunci când printre prietenii ei virtuali se află și un pedofil care o vrăjește, o întâlnește și o fute de-i sar capacele, apoi o plătește și o lasă baltă, va fi acuzat de viol sau intretinere de relatii sexuale cu o minora. Minora care striga printre orgasme "săriți, ma violează, dar nu va grăbiți ca-mi și place!". 
Ca un glonte, îmi trece prin minte o întrebare pentru semi-curviștinele astea: "de ce dansezi în curu' gol pe lângă pula sculată?"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu