10 ianuarie 2012

ia neamule de dă "share"

   Sunt luni de zile de când observ mizerii de fotografii postate pe Facebook, de aceea vă rog, vă implor, vă ordon, vă impun să NU MAI DISTRIBUIȚI POZE CU COPILAȘI BOLNAVI!!!
Cât de... neatent poți fii astfel încât să crezi că dând "like" sau distribuind o poză vei ajuta un copil bolnav?! voi, miloșilor, sufletiștilor, puneți mână de la mână și trimiteți bani părinților ca să-și poată opera copiii, ceea ce faceți voi se numește spăM-UIALĂ, atât!

Un comentariu:

  1. Nu e vorba de neatentie ci de ignoranta, de gandire limitata si nu in ultimul rand de PREFACATORIE!!! Cei ce dau cu "share" sunt doar niste carii ale societatii. In stupiditatea lor cred ca pacalesc pe cineva cum ca le pasa cand de fapt in timp ce apasa butonul "share" isi spun in gand,zeflemitor: " mda,de asta nu mai pot sa dorm noaptea" . Personal am dat share pentru un caz de cancer, era vorba despre o tanara ziarista, dar asta pentru ca am trecut prin asa ceva, nu personal ci,cineva din familia mea, mai exact o verisoara.Plus ca am impartit pliante in scoli pentru prevenirea cancerului si metoda de a-i ajuta pe cei suferinzi. Nu e forma de ma lauda sau explica ci doar exemplific!

    RăspundețiȘtergere