15 martie 2013

ce nu găsim (încă) pe feisbuc


- poze cu gagici îmbrăcate - dacă ai distribuit asa ceva, probabil fotografia de la contul tău de feisbuc e un cur de bărbat care sta aplecat, cu "obrajii" despărțiți cat sa i se vadă hemoroizii. dacă nu e asa, fii prietenul meu!
- fotografii în care se anunță oricare alte zile, mai puțin cele de "luni" și "vineri" - nu obișnuiești sa faci asta, înseamnă ca nu ești bugetar, n-ai program fix, deci, fii prietenul meu!
- fragmente din filosofie distribuite de indivizi care înțeleg clar ce zice autorul - nu ca as fi vreo gagica culta, nici pe departe (vezi?), doar ca e de cacat sa citesc ceva ce ar putea sa zică tanti Leana dar cu alte cuvinte, apoi sa ma declar fan al lui Cioran, sa fiu acord cu el pentru ca e nume mare. nu știu ce am vrut sa zic cu asta, practic, filosofez.
- filmulețe prea puțin șocante - unul interesant ar fi cu un deget cercetat în stare de libertate, după ce a violat o nara, și, pentru ca mucul se ținea tare pe poziție, degetul și-a făcut un plan diabolic: a premeditat creșterea unghiei ca mai apoi victima (nara) sa fie pandita la drum de seara, iar continuarea devine un coșmar pentru cititori. din bun simt evit sa descriu chinurile prin care a trecut un posibil nas, purtător de nări. filmulețul conține scene de interes major pentru cei cu început de răceală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu