27 septembrie 2012

când tace o femeie?


   Mi s-a întâmplat de foarte multe ori sa-i mulțumesc lui Dumnezeu ca sunt femeie (heterosexuala) care fuge de alte femei. Spre exemplu: dacă aș fi fost bărbat, cu siguranță Jack Spintecătorul ar fi fost elevul meu iar Terente ma sugea cu patos ca sa ii vând ponturi despre cum sa omori o femeie. Motive? oho, sunt convinsa ca nu vrei sa ți le enumăr, dar o sa spun unul dacă tot am început sa scriu despre asta. "diaree verbala". Tragem linie, punct și de la capăt cu alineat.
   Poți sa potolești merlița gagicilor în doua moduri, ambele fac o deosebita placere partenerului:
1. umple-i gura în timpul actului sexual. nu, nu cu sarmale (deși recunosc, eu la sarmale ma gândeam acum, dar nu cu tenta sexuala).
2. da-i un picior cu voleu în cavitatea bucala.
   Totuși, dacă sunteți băieți drăguți, cu bun simt, puteți sa le închideți gura partenerelor și în alt mod. sa va spun ce strategie mi-a aplicat soțul:
Într-o zi am reușit sa ne sincronizam o fuga la pescuit. Am găsit cu cine sa lăsăm copiii pentru câteva ore și dis-de-dimineață am pornit la drum. Ca sa ajung la destinație aveam de parcurs vreo 3-4 kilometri, nu e mult de mers, dar pentru mine e destul.
Pe la 4 suna alarma la telefon, ne îmbrăcam, ne bem cafeaua și pe la 5 am plecat de acasă. după un sfert de ora de mers și vorbit non-stop din partea mea, se făcu liniște. Abia mai puteam sa respir, eram frântă de oboseala, ma îndesa pișarea și îmi părea tare rău ca nu puteam sa îmi continui "monologul". Si chiar aveam ceva mișto de povestit, ce poate fi mai drăguț decât detaliile despre cum naști un copil, despre cat de mult, și cu cata sete le-as fi tras la muie șpăgarilor din spital și despre "ce plm facem noi de acum încolo?". Exact subiectul iritabil nu am putut sa-l dezbat din cauza oboselii. Aveam de ales, ori ma opream din mers și terminam de povestit, ori bat pasul în continuare ca sa ajung sa stau cu bățul în balta. Alegerea n-a fost grea, pofta de pescuit a fost mai presus decât cea de vorbit, iar al meu bărbat s-a prins ca o femeie tace în timpul mersului. Vrei sa îți vorbesc ore în sir? Invita-ma la o bere, fa-te interesat de discuție și ai din partea mea câteva ore de turuit, însă când e vorba de pescuit, renunț la orice.
Unei femei nu-i tace gura nici când doarme, nici când se fute și nici în momentele alea de ras-plâns. Daca o bănuiești ca vorbește cu cineva și vezi ca de fapt e singura, o sa ți-o bage pe aia cu "vorbesc cu florile", dar e o mare vrăjeală. Așteaptă-te ca după câteva minute sa auzi cum discuția pe care ea o purta teoretic cu florile sa ți-o reproducă cuvânt cu cuvânt ție.
Te mai întrebi acum de ce sunt mutele la mare căutare? Ma îndoiesc...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu